måndag 11 juni 2007

Picnic vid havet


Igår hade vi picnic vid havet nära Barsebäck strand. Vi cyklade ner och pappa Andreas hade Isolde i en bärsele på magen. Det gick hur bra som helst och Isolde sov hela vägen. Väl nere på stranden så fick hon ligga på en filt och sprattla med havets sus och dus i bakgrunden. Vi fikade muffins och saft och Isolde fick nöja sig med en snabb matning innan hemfärden igen.

I övrigt så var det späckat schema igen i helgen som var. På fredagen var vi först på Nova i Lund och letade kostym till Andreas, därefter inom mitt jobb och visade upp underverket för Dan som inte sett henne, därefter in på Ikea som ligger precis bredvid för att köpa nya täcken. Sen var det raka vägen hem eftersom fastrarna skulle komma på besök. Lillan hade bakat en massa bullar som hon fyllde vår frys med, mums mums! På kvällen åkte vi hem till Anders och Eva och fikade.

På lördagen kom Micke och Sofie hit och vi grillade på kvällen. De stannade till söndagen och därefter åkte de hem till Stockholm igen. På eftermiddagen åkte vi ner till Barsebäcks hamn och åt glass och njöt av solen och därefter hem och åt middag innan det var dags för picnic.

Inga kommentarer: