tisdag 19 juni 2007

Småland


I helgen var vi i Småland och visade upp lilla Isolde för allt och alla.

Vi anlände på torsdagskvällen till Pelle & Bibbi och där var det premiär för den nyinköpta resesängen. Isolde bäddades ner och sov som en prinsessa. Lika bra som hemma faktiskt.

På fredagen var vi först på Helens jobb och visade upp Isolde för alla arbetskompisar och pensionärer. Därefter var vi hemma hos Andreas mormor Mai-Britt som blev så glad att få träffa henne äntligen. På kvällen bar det av hem till Frida & Kalle och deras barn Vilma & Moa där det var släktkalas. Och där bar alla runt på henne och beundrade det lilla underverket. Hon njöt av all uppmärksamhet och somnade till slut i sin bilbarnstol mitt i allt ståhej. Mamma upp i dagen!

På lördagen var vi först hemma hos Frippe och fikade och då var Isolde naturligtvis vrålhungrig fast hon åt precis innan vi gick dit, så det var inget annat att göra än att mata henne. Igen. Därefter gick vi hem till Andreas farmor Irma och fikade och både Isolde och Irma sken som solar. Isolde ska ju även heta Irma i andra namn, till farmor Irmas stora förtjusning. Vidare från Irma hem till Helen där vi stannade hela kvällen. Helen gick stolt på promenad runt i kvarteret med sitt barnbarn som sov nöjt i vagnen. Senare på kvällen kom även farbror Daniel och Lina över och vi grillade och åt god mat som vanligt. Alla ville såklart hålla Isolde och hon hoppade nöjt över från famn till famn.

På söndagen var det nya friska tag och iväg på fika hemma hos Per & Gunilla. Isolde var självklart hungrig igen. Inte utan anledning vi kallar henne Hungran emellanåt... Så det var bara att slänga fram "bröna" och ge henne mat. Igen... Efter detta åkte vi ut till lantcaféet i Öhr och fikade. Igen. Ett evigt fikande denna helgen som ni kanske förstår. Denna gång med farmor Helen som så gärna ville träffa henne igen innan vi åkte hemåt igen. Slutligen packade vi in oss i bilen och styrde hemåt igen. Väl hemma fick vi dock besök av Ian & Therese som naturligtvis också ville beskåda henne.

Så i går måndag bar det av in till Malmö och en promenad runt Turning Torso tillsammans med Ian & Therese. Stackars pappa Andreas var tvungen att jobba så vi fick klara oss utan honom denna gången. Dock jobbar han bara idag och imorgon och sen ska han vara hemma med oss i 9 hela veckor!!! Underbart!!!!

Idag pustar jag och Isolde ut här hemma och det är inte mycket som blir gjort kan jag lova. Klockan är snart halv två och jag ska väl försöka äta något. (Isolde har ju naturligtvis ätit större delen av dagen så jag har inte hunnit ännu.) Efter det ska jag försöka duscha om jag hinner. Misstänker att Isolde vaknar då så då blir det väl matning igen och sen är den här dagen slut. Livet som småbarnsförälder med andra ord...

Inga kommentarer: